Paula Romein Fotografie bio picture
  • Welkom op de weblog van Paula Romein Fotografie. Je kunt hier een deel van mijn werk als fotograaf volgen. Je komt hier zowel foto's tegen die ik zowel in opdracht van particulieren als voor bedrijven heb gemaakt. Er is echter wel een bindende factor en dat is sfeer!

    Fotograferen doe ik al van jongs af aan en echt serieus werd het met de aanschaf van mijn eerste spiegelreflex camera, toen nog analoog, in 2003 en het volgen van foto workshops bij de Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam. Mijn verdere opleiding volgde ik aan de fotoschool van Martin van Thiel in Utrecht en al tijdens mijn tweede jaar kwamen er geregeld leuke opdrachten op mijn pad, waardoor ik in mei 2008 besloot van mijn passie mijn full-time beroep te maken. Ik werk vanuit de locatie Rotterdam-Hillegersberg, maar fotografeer door heel Nederland en ook daar buiten (maar met name Rotterdam, Den-Haag, Utrecht, het Gooi en Brabant).

    De foto hiernaast is gemaakt door Barend Houtsmuller. Kijk voor zijn prachtige werk eens op: www.houtsmuller.com.

    Ga je binnenkort trouwen of ben je zakelijk op zoek naar een fotograaf waar vooral de sfeer uiting dient te komen zoals o.a. bij interieurfotografie of een bedrijfsportret in een stijlvolle omgeving, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Mijn gegevens kun je vinden op mijn website: www.paularomein.nl

    Voor alle foto's op deze weblog geldt dat de auteursrechten bij Paula Romein Fotografie berusten. Op geen enkele wijze, digitaal of gedrukt, mogen foto's gebruikt of vermenigvuldigd worden zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Paula Romein Fotografie. Indien je interesse hebt in een foto neem dan contact met mij op via foto@paularomein.nl of 06-19 868 568.

bruidspaar Lilian & Tom trouwen in Delft

Wat een lief stel mocht ik vorige maand weer als bruidspaar fotograferen! Donderdag 11 augustus was de dag van Lilian & Tom. In Woudrichem begon de dag voor mij en Esther bij de kapper waarna we door gingen naar het huis van de ouders van Lilian in Woudrichem. Onderweg zagen we de trouwauto al staan met een bruidegom die er al helemaal klaar voor was om zijn bruid op te halen. Maar eerst was de jurk nog aan de beurt….!

In het Rietendak in Delft, dat op een prachtig plekje van het natuurgebied het Delftse Hout ligt, gaven Lilian & Tom elkaar het ja-woord. Wat ik altijd mooi vind, is dat er ruimte is voor speeches zoals op deze dag de ouders van het bruidspaar en dat ze daarnaast ook aan elkaar een brief voorlezen. Dat zorgt weer voor veel mooie momenten voor de fotograaf :-)!

Een diner voor heel veel gasten (wat hebben ze veel vrienden!), een goochelaar, een spetterend feest; kortom hun trouwdag was compleet. En wat een mooi om af te sluiten met heel veel kaarsjes op de brug waarbij vrienden meehielpen zodat we nog een mooie avondopname konden maken.

Zoveel mooie momenten en zoveel foto’s maar hier een paar van hun dag! Dank jullie wel lief bruidspaar dat ik jullie dag mocht vastleggen!


bruidspaar Anneke & Dave trouwen in Oisterwijk

Heerlijk altijd om bruidsparen te fotograferen in Brabant! Ik voel mij daar wel thuis en er zijn  zoveel mooie en bijzondere locaties om bruidsparen samen te fotograferen.

Zo kwamen we dit keer terecht in de leerfabriek in Oisterwijk. Wat een mooie locatie met zoveel mogelijkheden!! Nadat Anneke in een bruid was omgetoverd en ze haar Dave had ontmoet zijn we naar deze locatie toegetreden. Echt super!

Elkaar het JA-woord geven deden ze in het Raadhuis van Oisterwijk. Er voor heb je het trouwlaantje wat zo mooi is om aan te komen lopen en waar we nog een aantal foto’s van hen samen hebben gemaakt. En dan tijd voor de champagne & bruidstaart in Villa de Vier Jaargetijden. Ook zo’n mooie en volgens mij  populaire locatie voor bruidsparen in Tilburg. Tijdens de receptie hebben we daar nog een aantal foto’s van de dag geselecteerd en bewerkt, zodat deze door alle gasten bekeken konden worden. Altijd leuk om dan de reacties te zien:-)!

Rond een uur of acht zaten we weer in de auto richting de bestemming van de volgende dag: Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Wat een mooi trouwseizoen!!

Dank jullie wel lief bruidspaar Anneke & Dave dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn!!

 

Bruidspaar Ellen & Sander trouwen in Woerden

In juni mocht ik terug naar de plek waar ik acht jaar geleden ben begonnen als fotograaf: Woerden! Een sfeervol stadje met mooie locaties om te trouwen. Ellen & Sander trouwden in het prachtige stadsmuseum en wat veel mooie momenten op hun dag!

De dag begon met een oude vertrouwde: visagiste Rosita van Meurs van Rising Rose waarmee ik al zo vaak met plezier mee heb mogen samenwerken. Zo fijn als ik ergens kom en zij staat daar met een stralende glimlach! De foto’s met Ellen & Sander samen maakten we op diverse mooie plekken in Woerden waaronder het oude Defensieterrein. Heel bijzonder want dit terrein is inmiddels grotendeels verdwenen maar er is nog een stukje over en zo gaaf om daar te fotograferen!

Na een mooie trouwceremonie in het Stadsmuseum volgde de kerkelijke ceremonie in de Lutherse kerk. En wat gezellig dat het zo dichtbij is dat je er heen kunt lopen. Wel tussendoor nog even een broodje bij Studio Piraat. Nee, dit is geen nieuw restaurant in Woerden maar het ontwerpbureau van de broer van de bruid!

Kasteel Montfoort was het sfeervolle decor van de volgende en laatste locatie van deze trouwdag. En daar trof ik nog een bekende aan: Robert Keemink van Keemink Entertainment!

Al met al een heerlijke (werk)dag!! Dank jullie wel bruidspaar Ellen & Sander dat ik jullie bijzondere trouwdag mocht vastleggen!

 

 

 

Bruidspaar Paula & Niels trouwen in Noordwijkerhout

Vorig jaar kreeg ik een heel lief apje van Britt of ze mijn gegevens mocht doorgeven aan haar vriendin Paula want zij zou gaan trouwen met haar Niels. Natuurlijk!! Een vriendin van Britt moest ongetwijfeld ook heel leuk zijn! En wat een lief stel inderdaad. Dat Paula en Britt hele goede vriendinnen zijn bleek al snel op de bruiloft. Ze gunde haar vriendin deze mooie dag zo en hielp waar ze kon. Zoals het aantrekken van de jurk en het houden van een prachtige speech later bij het diner. Ik weet zeker dat als ze allebei oud en grijs zijn dat ze er nog steeds voor elkaar zijn. Zo mooi!

Paula werkt op een basisschool in Lisse en de kinderen wilden het bruidspaar natuurlijk wel heel graag zien en daar hadden ze zich ook heel goed op voorbereid. Jeetje, wat waren die enthousiast met z’n allen… Wat heb ik dan een makkelijke job als fotograaf ;-). Wat ook bijzonder was die dag, was het maken van de foto’s op de golfbaan van Tespelduyn. Wat ontzettend grappig het golfkarretje met gigantische roze strik:-).

In het gemeentehuis van Noordwijkerhout gaf het bruidspaar elkaar het ja-woord en wat mooi als je ouders dan een speech hebben voorbereid voor je! De rest van de dag werd doorgebracht op de prachtige locatie van landgoed Tespelduyn! Toast & bruidstaart, een receptie, een heerlijk diner en als afsluiting een geweldig feest. Een dag met alles er op en er aan en voor mij en Esther was het dus weer een geweldig mooie dag om mee te maken. Vooral ook door alle lieve gasten van het bruidspaar! Lieve Paula & Niels, dank jullie wel dat wij jullie trouwdag mochten vastleggen!!

 

Beveiligd: Bruidspaar T&M trouwen op Castell d’Empordà in Spanje

This content is password protected. To view it please enter your password below: