Category Archives: Bedrijfsportret

Laat je zelf zien!

Jacques de Wit is eigenaar en designer van Netrex en heeft een prachtige blog geschreven over het nut van een goede portretfoto! Lees hier de blog van Jacques!

View full post »

Netrex

Vandaag bij Netrex gefotografeerd. Een bedrijf voor internet solutions in Woerden met erg leuke, creatieve medewerkers die graag de tijd nemen voor een mooi beeld. Ik plaats een stuk minder regelmatig foto’s op mijn weblog door de grote drukte maar deze wilde ik jullie niet onthouden!

View full post »

Jaquet Notariskantoor

Vorige week heb ik samen met stagiaire Nancy portretten gemaakt bij notariskantoor Jaquet. Het kantoor is gevestigd in een prachtig pand aan de Haven in Woerden dat zich hiervoor heel goed leent. Erg gezellig hier een ochtend op kantoor door te brengen!

View full post »

Strict

De afgelopen twee weken weer het land door gereden voor het maken van de portretten voor het nieuwe Strict magazine. En vandaag waren de locaties Schiphol en Utrecht aan de beurt. Maar vanmorgen eerst gezellig aan de thee met Ruth, die vandaag voor het laatst bij ons stage liep. Ruth kwam vanmorgen met een bos […]

View full post »

Trend

Zo’n twee weken geleden vertrokken Ruth en ik richting Zeist naar Lokaal Victoria om daar de medewerkers van Trend te fotograferen. Dit leuke bedrijf had namelijk een heel bijzondere avond georganiseerd voor hun gedetacheerde medewerkers met lekkere hapjes en drankjes en waarbij zij een workshop zakelijk presenteren konden volgen. Hierbij waren ook een styliste en […]

View full post »