Bruidspaar Paula & Niels trouwen in Noordwijkerhout

Vorig jaar kreeg ik een heel lief apje van Britt of ze mijn gegevens mocht doorgeven aan haar vriendin Paula want zij zou gaan trouwen met haar Niels. Natuurlijk!! Een vriendin van Britt moest ongetwijfeld ook heel leuk zijn! En wat een lief stel inderdaad. Dat Paula en Britt hele goede vriendinnen zijn bleek al snel op de bruiloft. Ze gunde haar vriendin deze mooie dag zo en hielp waar ze kon. Zoals het aantrekken van de jurk en het houden van een prachtige speech later bij het diner. Ik weet zeker dat als ze allebei oud en grijs zijn dat ze er nog steeds voor elkaar zijn. Zo mooi!

Paula werkt op een basisschool in Lisse en de kinderen wilden het bruidspaar natuurlijk wel heel graag zien en daar hadden ze zich ook heel goed op voorbereid. Jeetje, wat waren die enthousiast met z’n allen… Wat heb ik dan een makkelijke job als fotograaf ;-). Wat ook bijzonder was die dag, was het maken van de foto’s op de golfbaan van Tespelduyn. Wat ontzettend grappig het golfkarretje met gigantische roze strik:-).

In het gemeentehuis van Noordwijkerhout gaf het bruidspaar elkaar het ja-woord en wat mooi als je ouders dan een speech hebben voorbereid voor je! De rest van de dag werd doorgebracht op de prachtige locatie van landgoed Tespelduyn! Toast & bruidstaart, een receptie, een heerlijk diner en als afsluiting een geweldig feest. Een dag met alles er op en er aan en voor mij en Esther was het dus weer een geweldig mooie dag om mee te maken. Vooral ook door alle lieve gasten van het bruidspaar! Lieve Paula & Niels, dank jullie wel dat wij jullie trouwdag mochten vastleggen!!

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.