Bruidspaar Ellen & Sander trouwen in Woerden

In juni mocht ik terug naar de plek waar ik acht jaar geleden ben begonnen als fotograaf: Woerden! Een sfeervol stadje met mooie locaties om te trouwen. Ellen & Sander trouwden in het prachtige stadsmuseum en wat veel mooie momenten op hun dag!

De dag begon met een oude vertrouwde: visagiste Rosita van Meurs van Rising Rose waarmee ik al zo vaak met plezier mee heb mogen samenwerken. Zo fijn als ik ergens kom en zij staat daar met een stralende glimlach! De foto’s met Ellen & Sander samen maakten we op diverse mooie plekken in Woerden waaronder het oude Defensieterrein. Heel bijzonder want dit terrein is inmiddels grotendeels verdwenen maar er is nog een stukje over en zo gaaf om daar te fotograferen!

Na een mooie trouwceremonie in het Stadsmuseum volgde de kerkelijke ceremonie in de Lutherse kerk. En wat gezellig dat het zo dichtbij is dat je er heen kunt lopen. Wel tussendoor nog even een broodje bij Studio Piraat. Nee, dit is geen nieuw restaurant in Woerden maar het ontwerpbureau van de broer van de bruid!

Kasteel Montfoort was het sfeervolle decor van de volgende en laatste locatie van deze trouwdag. En daar trof ik nog een bekende aan: Robert Keemink van Keemink Entertainment!

Al met al een heerlijke (werk)dag!! Dank jullie wel bruidspaar Ellen & Sander dat ik jullie bijzondere trouwdag mocht vastleggen!

 

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.