bruidspaar Anneke & Dave trouwen in Oisterwijk

Heerlijk altijd om bruidsparen te fotograferen in Brabant! Ik voel mij daar wel thuis en er zijn  zoveel mooie en bijzondere locaties om bruidsparen samen te fotograferen.

Zo kwamen we dit keer terecht in de leerfabriek in Oisterwijk. Wat een mooie locatie met zoveel mogelijkheden!! Nadat Anneke in een bruid was omgetoverd en ze haar Dave had ontmoet zijn we naar deze locatie toegetreden. Echt super!

Elkaar het JA-woord geven deden ze in het Raadhuis van Oisterwijk. Er voor heb je het trouwlaantje wat zo mooi is om aan te komen lopen en waar we nog een aantal foto’s van hen samen hebben gemaakt. En dan tijd voor de champagne & bruidstaart in Villa de Vier Jaargetijden. Ook zo’n mooie en volgens mij  populaire locatie voor bruidsparen in Tilburg. Tijdens de receptie hebben we daar nog een aantal foto’s van de dag geselecteerd en bewerkt, zodat deze door alle gasten bekeken konden worden. Altijd leuk om dan de reacties te zien:-)!

Rond een uur of acht zaten we weer in de auto richting de bestemming van de volgende dag: Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Wat een mooi trouwseizoen!!

Dank jullie wel lief bruidspaar Anneke & Dave dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn!!

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.