bruidspaar Lilian & Tom trouwen in Delft

Wat een lief stel mocht ik vorige maand weer als bruidspaar fotograferen! Donderdag 11 augustus was de dag van Lilian & Tom. In Woudrichem begon de dag voor mij en Esther bij de kapper waarna we door gingen naar het huis van de ouders van Lilian in Woudrichem. Onderweg zagen we de trouwauto al staan met een bruidegom die er al helemaal klaar voor was om zijn bruid op te halen. Maar eerst was de jurk nog aan de beurt….!

In het Rietendak in Delft, dat op een prachtig plekje van het natuurgebied het Delftse Hout ligt, gaven Lilian & Tom elkaar het ja-woord. Wat ik altijd mooi vind, is dat er ruimte is voor speeches zoals op deze dag de ouders van het bruidspaar en dat ze daarnaast ook aan elkaar een brief voorlezen. Dat zorgt weer voor veel mooie momenten voor de fotograaf :-)!

Een diner voor heel veel gasten (wat hebben ze veel vrienden!), een goochelaar, een spetterend feest; kortom hun trouwdag was compleet. En wat een mooi om af te sluiten met heel veel kaarsjes op de brug waarbij vrienden meehielpen zodat we nog een mooie avondopname konden maken.

Zoveel mooie momenten en zoveel foto’s maar hier een paar van hun dag! Dank jullie wel lief bruidspaar dat ik jullie dag mocht vastleggen!


Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.