Kittens zoeken lief baasje

In een Zeeuwse stad verricht de werkgroep Scheldekat geweldig werk voor de plaatselijke zwerfkatten. De werkgroep wordt geleid door Marleen Drijgers, die zich dag en nacht inzet voor deze dieren. Gezien er in haar omgeving te weinig mensen zijn die de vele kittens in het seizoen kunnen opvangen en indien nodig socialiseren heb ik mijn werkkamer tijdelijk ingericht als opvangplek voor drie lieve en soms nog een beetje bange ukkies.

De kittens zullen nu ongeveer 10 weekjes oud zijn. Ze spelen veel met elkaar, zijn zindelijk en ontzettend leuk en lief.

Wil jij graag 1 of meer kittens een goed tehuis bieden, dan horen we dat graag van je! Je kunt mij bereiken op 0348-416 225 of 06-19 868 568.

Deze kittens hebben inmiddels een lief baasje gevonden, maar er zijn nog zoveel zwervertjes die een goed onderkomen zoeken. Je kunt daarvoor altijd contact opnemen met de werkgroep Scheldekat in Zeeland www.scheldekat.nl of in Rotterdam met de stichting zwerfkatten Rijnmond www.zwerfkattenrotterdam.nl.

Ellie - 16 augustus 2010 - 15:23

Kleine wereld, goed werk, kreeg de mail en stuur hem door aan andere dierenvrienden.

Groetjes Ellie

Renée - 17 augustus 2010 - 08:05

Paula, wat zijn ze gevaarlijk schattig! Die schatjes wandelen toch zo recht je hart binnen? En dan ook nog zo fantastisch gefotografeerd door jou.
Wat jammer voor Roeti dat ze zo angstig is. Eigenlijk is dat ook niet meer te doen voor zo’n oude kat en zeker niet als ze al een wat zorgelijk karakter heeft. Maar, jouw tijd komt nog wel, daar ben ik van overtuigd. Eerst mag Roeti haar welverdiende oude dag bij je uitdienen.

Liefs,

Renée

Riane Kuzee - 21 augustus 2010 - 08:16

Deze katten hebben een streepje voor omdat jij van die prachtige foto’s van ze gemaakt hebt Paula!
Ik hoop dat ze gauw een fijn thuis vinden.

Mvg.Riane

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.